مواد غذایی و سوپرمارکتی

بررسی مواد غذایی و طرز پخت آن ها

مواد غذایی و سوپرمارکتی

بررسی مواد غذایی و طرز پخت آن ها

سوپ دال عدس

مصرف دال عدس اگرچه در کشور ما چندان رواج ندارد ولی غذاهایی که با دال عدس درست می شود. پرطرفدار ترین غذاهای هندی و عربی است. اگر غذای پرادویه دوست دارید، با دال عدس به روش مصری یک سوپ خوشمزه بپزید.

مواد لازم برای 2 تا 4 نفر:

  • 3 ق س کره 
  • 1 عدد پیاز درشت (ریز خرد شود)
  • 3 ساقه کرفس (خرد شود)
  • 2 عدد هویج (نگینی خرد شود)
  • 4 حبه سیر (رنده ریز شود)
  • 1 ق چ پودر زیره
  • نصف ق چ پودر گشنیز
  • نوک ق چ پودر فلفل
  • نصف ق چ پودر کاری
  • 2 عدد قرص عصاره سبزیجات یا مرغ
  • 500 گرم گوجه فرنگی (ریز خرد شود) 
  • 2 پیمانه دال عدس
  • پیازچه به مقدار لازم (برای تزئین)
  • خامه به مقدار لازم (برای تزئین)
  • گندم بوداده به مقدار لازم برای تزئین)

قابلمه مناسبی آماده کنید، کره را در آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب شود. سپس به نوبت پیاز، کرفس، هویج و سیر را به کره اضافه کنید و تفت دهید. تفت دادن سبزیجات را تا زمانی ادامه دهید که نرم شوند. قرصهای عصاره را هم در آب جوش حل کنید و کناری بگذارید. ادویه ها شامل زیره، فلفل، گشنیز و کاری را به سبزیجات تفت داده شده اضافه کنید و هم بزنید و چند دقیقه هم حرارت دهید تا سبزیجات طعم دار شود. گوجه فرنگی های خردشده را همراه با مخلوط قرص عصاره و آب جوش به مواد اضافه کنید. حالا فقط نوبت به پختن دال عدس می رسد. دال عدس را به بقیه مواد بیفزایید. در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا عدس پخته و جا بیفتد.

اگر بافت سوپ را به صورت یکنواخت دوست دارید، بعد از اینکه همه مواد سوپ بخت، قابلمه را کناری بگذارید تا از حرارت بیفتد، سپس در دستگاه غذاساز یا مخلوط کن بریزید تا سوپ بافتی صاف و یکنواخت پیدا کند. سپس دوباره سوپ را به قابلمه برگردانید و حرارت دهید. در پایان سوپ را در کاسه بریزید و روی آن را با مقداری گندم بوداده، خامه و پیازچه تزئین کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.