مواد غذایی و سوپرمارکتی

بررسی مواد غذایی و طرز پخت آن ها

مواد غذایی و سوپرمارکتی

بررسی مواد غذایی و طرز پخت آن ها

سالاد سیب زمینی و بامیه

تقریبا همه ما با بامیه یا شورش می پزیم پا خوراک، ولی اگر شما از آن دسته افرادی هستید که بامیه خیلی دوست دارید، سالاد بامیه را هم امتحان کنید.

مواد لازم برای ۵ نفر:

  • ۱ کیلوگرم سیب زمینی استانبولی
  • ۱ دسته پیازچه
  • ۲ شاخه رزماری تازه
  • ربع پیمانه روغن زیتون
  • به مقدار لازم نمک و فلفل
  • ۳۰۰ گرم بامیه
  • ۱ پیمانه دانه ذرت
  • یک و نیم ق س آب لیموترش تازه
  • ۱ قس موسیر تازه
  • به مقدار لازم روغن مخصوص سرخ کردن

طزر تهیه:

سیب زمینی های استانبولی را خوب بشویید و با پوست خرد کنید. پیازچه ها را هم بعد از پاک کردن و شستن، ریز خرد کنید. موسیر تازه را هم ریز ریز کنید.

دم بامیه ها را کمی کوتاه کنید و بشویید. تابهای آماده کنید و روغن را در آن بریزید و بعد از داغ شدن، ابتدا سیب زمینی ها و سپس بامیه ها را در روغن تفت دهید. در تابه را بگذارید تابامیه و سیب زمینی همزمان با سرخ شدن بپزند، رزماریهاراهم به صورت درسته بشویید و آماده بگذارید.

در این فاصله دانه های ذرت راهم آب پز کنید. داخل آب آن کمی هم نمک بریزید. کاسه بزرگی آماده کنید و سیب زمینی، پیازچه و بامیه رادر آن بریزید. حالا نوبت آماده کردن سس این سالاد است. آب لیموترش، موسیر تازه، روغن زیتون و نمک و فلفل را در کاسه ای با هم مخلوط کنید و روی مواد سالاد بریزید و خوب هم بزنید. رزماریها هم به صورت درسته یا خردشده روی سالاد بریزید و سرو کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.