تقریبا همه ما با بامیه یا شورش می پزیم پا خوراک، ولی اگر شما از آن دسته افرادی هستید که بامیه خیلی دوست دارید، سالاد بامیه را هم امتحان کنید.
سیب زمینی های استانبولی را خوب بشویید و با پوست خرد کنید. پیازچه ها را هم بعد از پاک کردن و شستن، ریز خرد کنید. موسیر تازه را هم ریز ریز کنید.
دم بامیه ها را کمی کوتاه کنید و بشویید. تابهای آماده کنید و روغن را در آن بریزید و بعد از داغ شدن، ابتدا سیب زمینی ها و سپس بامیه ها را در روغن تفت دهید. در تابه را بگذارید تابامیه و سیب زمینی همزمان با سرخ شدن بپزند، رزماریهاراهم به صورت درسته بشویید و آماده بگذارید.
در این فاصله دانه های ذرت راهم آب پز کنید. داخل آب آن کمی هم نمک بریزید. کاسه بزرگی آماده کنید و سیب زمینی، پیازچه و بامیه رادر آن بریزید. حالا نوبت آماده کردن سس این سالاد است. آب لیموترش، موسیر تازه، روغن زیتون و نمک و فلفل را در کاسه ای با هم مخلوط کنید و روی مواد سالاد بریزید و خوب هم بزنید. رزماریها هم به صورت درسته یا خردشده روی سالاد بریزید و سرو کنید.