زمان طبخ: ۲۰ دقیقه برای ۴ نفر
با استفاده از یک چاقوی تیز دو برش به شکل بعلاوہ پشت گوجه فرنگی ها ایجاد کنید.
سپس آنها را به مدت ۳۰ ثانیه در آب بجوشانید و سپس برای ۱ دقیقه در آب سرد قرار دهید، به این ترتیب پوست آنها به راحتی کنده خواهد شد. روغن را در قابلمه ی کوچکی حرارت دهید و پیاز را روی حرارت ملایم به مدت ۵ دقیقه در روغن تفت دهید.
سپس گوجه فرنگی ، شکر و سرکه را به آن اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت قرار دهید و گهگاهی آن را هم بزنید. به مواد فوق نعناع را اضافه کرده و مدتی روی حرارت قرار دهید.
تکه های گوشت بره را روی سینی کباب پز بچینید و هر طرف آن را تا وقتی که خوب پخته شوند. حرارت دهید. حتما گوشت ها را پشت و رو کنید تا یکطرف آنها خام نماند.
برای پخته شدن هر طرف ۴ تا ۶ دقیقه کافی است و روی گوشت ها را با سسی که تهیه کرده بودید پوشش دهید و در صورت تمایل آن را با مقداری نعناع تازه تزئین کرده و سرو کنید.
۱- سس این غذا را می توانید از دو روز قبل تهیه نمایید و در ظرف در بسته ای در یخچال نگهداری کنید.
۲- می توانید در کنار این غذا مقداری پوره ی سیب زمینی، نخود فرنگی و یا لوبیای پخته بگذارید.
۳- می توانید از قسمتهای دیگر گوشت بره چون ران ، فیله و... استفاده نمایید.
آرد ذرت را روی یک کاغذ روغنی مخصوص شیرینی پزی بریزید.
روی ماهی های خود را با چاقو شکافهای افقی به وجود آورید. سپس ماهی را به خوبی در آرد ذرت بغلتانید، طوری که آرد به داخل چاکهایی که دادید نفوذکند.
روغن را در ماهی تابه ای داغ کنید و هر طرف ماهی ها را به مدت ۳ دقیقه روی حرارت متوسط سرخ کنید تا کاملا ترد و برشته شوند. پس از قرار دادن ماهی های سرخ شده در دیس موردنظر، سس مایونز را با پیازچه و سس تند مخلوط کنید و در کنار ماهی در ظرف کوچکی قرار دهید و در صورت تمایل می توانید روی ماهی ها را با سبزی تازه تزئین کنید.
۱- می توانید سس ماهی را از یک روز قبل تهیه کنید و در ظرف در بسته ای در یخچال نگهداری کنید.
۲- شما می توانید از هر نوع ماهی ای، ترجیحا بدون تیغ، استفاده نمایید.
نودل ها را با آب بشویید و بگذارید آبشان گرفته شود.
مقداری روغن داخل تابه «وک» گرم کنید. پیازها و پیازچه را داخل تابه بریزید و ۳۰ ثانیه تفت دهید. سپس گوشت یا مرغ و پس از آن میگوها را اضافه کنید. آنها را به سرعت هم بزنید و کمی تفت دهید.
حالا نوبت کلم و هویج است، آنها را هم به تابه «وک» اضافه کنید تا تفت داده شوند. همه مواد را با هم تفت دهید تا میگو و مرغها نیم پز شوند. در مرحله بعد نودل را اضافه کنید، بعد نمک، فلفل، شکر و سس سویا را به سایر مواد بیفزایید.
تفت دادن را تا جایی ادامه دهید که سبزیجات و نودلها کاملا پخته شوند. در حدود ۲ تا ۳ دقیقه زمان لازم دارید.
تابه را از روی شعله بردارید و غذا را به سرعت و داغ سرو کنید.
تقریبا همه ما با بامیه یا شورش می پزیم پا خوراک، ولی اگر شما از آن دسته افرادی هستید که بامیه خیلی دوست دارید، سالاد بامیه را هم امتحان کنید.
سیب زمینی های استانبولی را خوب بشویید و با پوست خرد کنید. پیازچه ها را هم بعد از پاک کردن و شستن، ریز خرد کنید. موسیر تازه را هم ریز ریز کنید.
دم بامیه ها را کمی کوتاه کنید و بشویید. تابهای آماده کنید و روغن را در آن بریزید و بعد از داغ شدن، ابتدا سیب زمینی ها و سپس بامیه ها را در روغن تفت دهید. در تابه را بگذارید تابامیه و سیب زمینی همزمان با سرخ شدن بپزند، رزماریهاراهم به صورت درسته بشویید و آماده بگذارید.
در این فاصله دانه های ذرت راهم آب پز کنید. داخل آب آن کمی هم نمک بریزید. کاسه بزرگی آماده کنید و سیب زمینی، پیازچه و بامیه رادر آن بریزید. حالا نوبت آماده کردن سس این سالاد است. آب لیموترش، موسیر تازه، روغن زیتون و نمک و فلفل را در کاسه ای با هم مخلوط کنید و روی مواد سالاد بریزید و خوب هم بزنید. رزماریها هم به صورت درسته یا خردشده روی سالاد بریزید و سرو کنید.
برنج را با مقداری نمک به مدت دو، سه ساعت خیس کنید.
اسفناج را شسته، بعد از آبکشی خرد کنید. پیازها را هم پوست کنده، شسته و خرد کنید.
در تابه ای روغن ریخته، روی حرارت بگذارید، نیمی از پیازهای خرد شده را در روغن داغ سرخ کنید. سیر را هم خرد کرده و همراه با پیازها سرخ کنید.
اسفناج های خرد شده را به تابه اضافه کرده و با پیاز و سیر تفت دهید. برای مزه دار کردن سبزیجات کمی نمک و فلفل هم اضافه کنید و بعد از روی حرارت بردارید.
فیله های مرغ را با مقداری نمک، فلفل و پیاز و در صورت دلخواه مقداری روغن روی حرارت تفت دهید و کمی آب بریزید تا مرغ ها بپزند. در آخر مرحله پخت مرغ، زعفران آب کرده را هم اضافه کنید.
برنج را طبق معمول آبکش کردن بجوشانید. پس از آبکش کردن برنج، ته قابلمه ای را که می خواهید اسفناج پلو را در آن درست کنید روغن ریخته، ته دیگ مناسب (نان یا سیب زمینی) بگذارید.
حالا برنج را در قابلمه بریزید، لابه لای برنج، اسفناج های تفت داده شده را هم بریزید و مقداری روغن آب کرده روی برنج ریخته و برنج را به مدت نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه دم کنید.
بعد از دم کشیدن برنج، آن را در دیس یا ظرف مورد نظر کشیده و با مرغ های زعفرانی سرو کنید.
اسفناج را در حدی تفت دهید که رنگ آن تغییر نکند و سیاه نشود.