آرد ذرت را روی یک کاغذ روغنی مخصوص شیرینی پزی بریزید.
روی ماهی های خود را با چاقو شکافهای افقی به وجود آورید. سپس ماهی را به خوبی در آرد ذرت بغلتانید، طوری که آرد به داخل چاکهایی که دادید نفوذکند.
روغن را در ماهی تابه ای داغ کنید و هر طرف ماهی ها را به مدت ۳ دقیقه روی حرارت متوسط سرخ کنید تا کاملا ترد و برشته شوند. پس از قرار دادن ماهی های سرخ شده در دیس موردنظر، سس مایونز را با پیازچه و سس تند مخلوط کنید و در کنار ماهی در ظرف کوچکی قرار دهید و در صورت تمایل می توانید روی ماهی ها را با سبزی تازه تزئین کنید.
۱- می توانید سس ماهی را از یک روز قبل تهیه کنید و در ظرف در بسته ای در یخچال نگهداری کنید.
۲- شما می توانید از هر نوع ماهی ای، ترجیحا بدون تیغ، استفاده نمایید.