مواد غذایی و سوپرمارکتی

بررسی مواد غذایی و طرز پخت آن ها

مواد غذایی و سوپرمارکتی

بررسی مواد غذایی و طرز پخت آن ها

فیله ماهی ترد

مواد لازم:

  • آرد ذرت: نصف پیمانه
  • فیله شیر ماهی: ۴ عدد
  • روغن: ربع پیمانه
  • سس مایونز: دو سوم پیمانه
  • پیازچه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • سس تند: ۱ قاشق غذاخوری
زمان طبخ: ۱۰ دقیقه برای ۴ نفر

طرز تهیه: 

آرد ذرت را روی یک کاغذ روغنی مخصوص شیرینی پزی بریزید.

روی ماهی های خود را با چاقو شکافهای افقی به وجود آورید. سپس ماهی را به خوبی در آرد ذرت بغلتانید، طوری که آرد به داخل چاکهایی که دادید نفوذکند.

روغن را در ماهی تابه ای داغ کنید و هر طرف ماهی ها را به مدت ۳ دقیقه روی حرارت متوسط سرخ کنید تا کاملا ترد و برشته شوند. پس از قرار دادن ماهی های سرخ شده در دیس موردنظر، سس مایونز را با پیازچه و سس تند مخلوط کنید و در کنار ماهی در ظرف کوچکی قرار دهید و در صورت تمایل می توانید روی ماهی ها را با سبزی تازه تزئین کنید.

نکته:

۱- می توانید سس ماهی را از یک روز قبل تهیه کنید و در ظرف در بسته ای در یخچال نگهداری کنید.

۲- شما می توانید از هر نوع ماهی ای، ترجیحا بدون تیغ، استفاده نمایید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.