نودل ها را با آب بشویید و بگذارید آبشان گرفته شود.
مقداری روغن داخل تابه «وک» گرم کنید. پیازها و پیازچه را داخل تابه بریزید و ۳۰ ثانیه تفت دهید. سپس گوشت یا مرغ و پس از آن میگوها را اضافه کنید. آنها را به سرعت هم بزنید و کمی تفت دهید.
حالا نوبت کلم و هویج است، آنها را هم به تابه «وک» اضافه کنید تا تفت داده شوند. همه مواد را با هم تفت دهید تا میگو و مرغها نیم پز شوند. در مرحله بعد نودل را اضافه کنید، بعد نمک، فلفل، شکر و سس سویا را به سایر مواد بیفزایید.
تفت دادن را تا جایی ادامه دهید که سبزیجات و نودلها کاملا پخته شوند. در حدود ۲ تا ۳ دقیقه زمان لازم دارید.
تابه را از روی شعله بردارید و غذا را به سرعت و داغ سرو کنید.