زمان طبخ: ۲۰ دقیقه برای ۴ نفر
با استفاده از یک چاقوی تیز دو برش به شکل بعلاوہ پشت گوجه فرنگی ها ایجاد کنید.
سپس آنها را به مدت ۳۰ ثانیه در آب بجوشانید و سپس برای ۱ دقیقه در آب سرد قرار دهید، به این ترتیب پوست آنها به راحتی کنده خواهد شد. روغن را در قابلمه ی کوچکی حرارت دهید و پیاز را روی حرارت ملایم به مدت ۵ دقیقه در روغن تفت دهید.
سپس گوجه فرنگی ، شکر و سرکه را به آن اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت قرار دهید و گهگاهی آن را هم بزنید. به مواد فوق نعناع را اضافه کرده و مدتی روی حرارت قرار دهید.
تکه های گوشت بره را روی سینی کباب پز بچینید و هر طرف آن را تا وقتی که خوب پخته شوند. حرارت دهید. حتما گوشت ها را پشت و رو کنید تا یکطرف آنها خام نماند.
برای پخته شدن هر طرف ۴ تا ۶ دقیقه کافی است و روی گوشت ها را با سسی که تهیه کرده بودید پوشش دهید و در صورت تمایل آن را با مقداری نعناع تازه تزئین کرده و سرو کنید.
۱- سس این غذا را می توانید از دو روز قبل تهیه نمایید و در ظرف در بسته ای در یخچال نگهداری کنید.
۲- می توانید در کنار این غذا مقداری پوره ی سیب زمینی، نخود فرنگی و یا لوبیای پخته بگذارید.
۳- می توانید از قسمتهای دیگر گوشت بره چون ران ، فیله و... استفاده نمایید.