مواد غذایی و سوپرمارکتی

بررسی مواد غذایی و طرز پخت آن ها

مواد غذایی و سوپرمارکتی

بررسی مواد غذایی و طرز پخت آن ها

اسفناج پلو با مرغ

طرز تهیه:

برنج را با مقداری نمک به مدت دو، سه ساعت خیس کنید. 

اسفناج را شسته، بعد از آبکشی خرد کنید. پیازها را هم پوست کنده، شسته و خرد کنید.

در تابه ای روغن ریخته، روی حرارت بگذارید، نیمی از پیازهای خرد شده را در روغن داغ سرخ کنید. سیر را هم خرد کرده و همراه با پیازها سرخ کنید.

اسفناج های خرد شده را به تابه اضافه کرده و با پیاز و سیر تفت دهید. برای مزه دار کردن سبزیجات کمی نمک و فلفل هم اضافه کنید و بعد از روی حرارت بردارید.

فیله های مرغ را با مقداری نمک، فلفل و پیاز و در صورت دلخواه مقداری روغن روی حرارت تفت دهید و کمی آب بریزید تا مرغ ها بپزند. در آخر مرحله پخت مرغ، زعفران آب کرده را هم اضافه کنید.

برنج را طبق معمول آبکش کردن بجوشانید. پس از آبکش کردن برنج، ته قابلمه ای را که می خواهید اسفناج پلو را در آن درست کنید روغن ریخته، ته دیگ مناسب (نان یا سیب زمینی) بگذارید.

حالا برنج را در قابلمه بریزید، لابه لای برنج، اسفناج های تفت داده شده را هم بریزید و مقداری روغن آب کرده روی برنج ریخته و برنج را به مدت نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه دم کنید. 

بعد از دم کشیدن برنج، آن را در دیس یا ظرف مورد نظر کشیده و با مرغ های زعفرانی سرو کنید.

مواد لازم برای ۳ نفر:

نکته:

اسفناج را در حدی تفت دهید که رنگ آن تغییر نکند و سیاه نشود.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.