طرز تهیه:
ابتدا پایه های قارچ را در آورید و مغز آن را از کناره ها بیشتر خالی کنید. بعد روی قارچها آبلیمو بمالید تا تغییر رنگ ندهند و سفید بمانند. فیله های مرغ خام را به اندازه بند انگشت نازک و بلند برش بزنید و با کره تفت دهید.
سس سفید را هم از قبل آماده کنید. سپس در داخل هر قارچ یک قاشق غذاخوری سس سفید بریزید و روی آن را صاف کنید. بعد مرغ تفت داده را روی سس بگذارید، رویش ترخون بگذارید و نمک و ادویه روی آن بپاشید. روی مرغ را با پنیر پیتزا بپوشانید. قارچهای آماده را در سینی فر بچینید و ۵ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد، در حدی که پنیر پیتزا آب شود، بپزید. در صورت تمایل، می توان به جای مرغ با گوشت چرخ کرده، تن ماهی، ژامبون یا پلو این دلمه را درست کرد. در تهیه این دلمه، ذائقه حرف اول را میزند..
مواد لازم برای ۱ نفر:
مواد لازم سس سفید:
طرز تهیه سس سفید:
ابتدا شیر را روی حرارت بگذارید تا ولرم شود. سپس آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد. اگر می خواهید سس غلیظ تری داشته باشید از آرد بیشتری استفاده کنید. در اواخر طبخ کره و نمک را اضافه کنید.