مواد غذایی و سوپرمارکتی

بررسی مواد غذایی و طرز پخت آن ها

مواد غذایی و سوپرمارکتی

بررسی مواد غذایی و طرز پخت آن ها

کیک هویج و نخود فرنگی و ذرت با کرم آویشن

مواد لازم برای خمیر:

کره

آرد ۴ پیمانه

نمک ۱ قاشق چایخوری

کره ۱ پیمانه

روغن جامد سه چهارم پیمانه

آب یخ به میزان لازم

مواد لازم برای درون کیک:

هویج بزرگ و پخته ۶ عدد

ذرت پخته ۲۰۰

نخودفرنگی پخته ۳۰۰ گرم

نمک و فلفل به دلخواه

سس خردل تازه ۳ قاشق مرباخوری

خامه ۳۰۰ گرم

پودر آویشن یک و نیم قاشق

چایخوری کرم

آرد ذرت ۲ قاشق چایخوری

آب یخ ۴ قاشق غذاخوری

تخم مرغ کوچک ۶ عدد

طرز تهیه خمیر:

آرد و نمک را در ظرفی الک کنید. کره و روغن جامد را با نوک انگشت به خورد آرد بدهید. سپس آب یخ را به آن اضافه کنید تا حدی که مواد با هم خمیر شوند.  خمیر را گلوله کنید و ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید. سپس نصف بیشتر خمیر را باز کنید. خمیر باز شده را در یک قالب گرد با ارتفاع بلند پهن کنید؛ به طوری که تمام کف و دیواره را بپوشاند. قالب را کنار بگذارید و باقی کارها را انجام دهید.

طرز تهیه کیک:

هویج های با پوست را کاملا بشویید و با دو لیوان آب، یک قاشق چایخوری نمک، یک قاشق مرباخوری شکر و دو قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه بپزید. بعد از خنک شدن پوست آن را بگیرید و از طول به چند قسمت برش دهید. نخودفرنگی و ذرت پخته را بعد از پخت در آبکش بریزید تا آب آنها کاملا برود. در این بین کرم را آماده کنید.

خامه، خردل و آویشن را در یک ظرف استیل مناسب یا شیرجوش بریزید و آن را روی حرارت بگذارید.  گرم مواد را مرتب با همزن برنید تا خامه جوش بیاید و یک دقیقه با حرارت ملایم بجوشد. آرد ذرت را در ۴ قاشق آب یخ کاملا حل کنید و وقتی خامه را از روی حرارت برداشتید به آن اضافه کنید و مرتب با همزن بزنید تا مایه یکدست شود.

تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه بشکنید و با چنگال یا همزن بزنید تا خوب باز شود. سپس آن را به کرم خامه بیفزایید و باز مرتب با همزن بزنید تا تمام مواد در هم ترکیب و آماده شود. در انتها، نمک و فلفل را نیز به کرم اضافه کنید. وقتی سبزیجات و کرم آماده شد، ابتدا کف قالب روی خمیر را با برش های هویج بپوشانید و یکی دو قاشق کرم روی آن بریزید. سپس نخودفرنگی ها را بریزید و باز مقداری کرم روی آن بدهید و با دست روی آن را بفشارید تا به هم بچسبند. بعد ذرت را بریزید و مقداری کرم روی آنها را بمالید. با بقیه برش های هویج روی کرم را بپوشانید و تمام کرم را روی سبزیجات بدهید. با تکه ای از خمیر که از قبل نگه داشته بودید روی کیک را بپوشانید به طوری که اصلا راه نفوذ نداشته باشد؛ زیرا در غیر این صورت، هنگام پخت کرم از کیک بیرون می آید و می سوزد. روی خمیر را با قلمو زرده تخم مرغ و یک قاشق شیر بمالید. سپس قالب را ۴۵ دقیقه فر داغ با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا روی خمیر طلایی شود. برای برش، باید کیک خنک شده باشد؛ یعنی حداقل نیم ساعت بعد از خارج کردن از فر، کیک را برش دهید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.