مواد غذایی و سوپرمارکتی

بررسی مواد غذایی و طرز پخت آن ها

مواد غذایی و سوپرمارکتی

بررسی مواد غذایی و طرز پخت آن ها

کیک فنجانی لیمویی

مواد لازم برای کیک:

  • آرد الک شده ۲۰۰ گرم بکینگ پودر سه چهارم قاشق
  • چایخوری جوش شیرین یک چهارم قاشق چایخوری
  • نمک یک چهارم قاشق چایخوری
  • کره نرم شده ۱۰۰ گرم
  • شکر ۱۵۰ گرم
  • تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
  • ماست ۶۰ میلی لیتر
  • شیر ۳ قاشق غذاخوری
  • پوست لیمو ترش رنده شده ۲ قاشق چایخوری
  • اسانس لیمو یک هشتم قاشق چایخوری

مواد لازم برای روکش لیمویی:

  • پنیر خامه ای نرم شده ۲۲۵ گرم
  • کره نرم شده ۴ قاشق غذاخوری یا ۶۰ گرم
  • پودر قند الک شده ۲۴۰ گرم
  • پوست لیموی تازه و رنده شده ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید. در قالب ها کاغذ شیرینی بیندازید. در ظرف کوچکی آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را الک کنید. در ظرف بزرگ تری کره را بزنید تا کرم مانند شود. سپس کم کم شکر را بیفزایید و حدود ۲ دقیقه بزنید.

تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و به زدن ادامه دهید. شیر و ماست را مخلوط و با آرد یکی در میان به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. در آخر، پوست لیموی رنده شده و اسانس لیمو را بریزید و آنقدر مواد را بزنید تا مایۂ صافی به دست آید.

مواد را داخل قالب ها بریزید و ۳۵ تا ۴۵ دقیقه در طبقه پایین فر بپزید.

طرز تهیه روکش لیمویی:

در ظرف بزرگی پنیر خامه ای و کره را با درجه متوسط همزن کاملا بزنید. پودر قند و پوست رنده شده لیمو را نیز اضافه کنید و بزنید تا کاملا نرم و پفی شود.

نکته:

۱- در صورت تمایل می توان به جای اسانس و پوست رنده شده لیمو از یک چهارم قاشق چایخوری وانیل استفاده کرد. همچنین در مواد روکش لیمویی پوست رنده شده لیمو تازه حذف و یک چهارم قاشق چایخوری وانیل جایگزین می شود.

۲- می توانید تمام اندازه ها را نصف کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.