فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید. در قالب ها کاغذ شیرینی بیندازید. در ظرف کوچکی آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را الک کنید. در ظرف بزرگ تری کره را بزنید تا کرم مانند شود. سپس کم کم شکر را بیفزایید و حدود ۲ دقیقه بزنید.
تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و به زدن ادامه دهید. شیر و ماست را مخلوط و با آرد یکی در میان به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. در آخر، پوست لیموی رنده شده و اسانس لیمو را بریزید و آنقدر مواد را بزنید تا مایۂ صافی به دست آید.
مواد را داخل قالب ها بریزید و ۳۵ تا ۴۵ دقیقه در طبقه پایین فر بپزید.
در ظرف بزرگی پنیر خامه ای و کره را با درجه متوسط همزن کاملا بزنید. پودر قند و پوست رنده شده لیمو را نیز اضافه کنید و بزنید تا کاملا نرم و پفی شود.
۱- در صورت تمایل می توان به جای اسانس و پوست رنده شده لیمو از یک چهارم قاشق چایخوری وانیل استفاده کرد. همچنین در مواد روکش لیمویی پوست رنده شده لیمو تازه حذف و یک چهارم قاشق چایخوری وانیل جایگزین می شود.
۲- می توانید تمام اندازه ها را نصف کنید.