مواد غذایی و سوپرمارکتی

بررسی مواد غذایی و طرز پخت آن ها

مواد غذایی و سوپرمارکتی

بررسی مواد غذایی و طرز پخت آن ها

لوبیا پلوی شیرازی

مواد لازم برای ۷ نفر:

  • برنج - ۱ کیلو
  • لوبیا چشم بلبلی - ۲۵۰ گرم
  • هویج خلالی شده - ۵۰۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی - ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع - ۱۰۰ گرم
  • گوشت ران یا سردست گوسفندی ۱ کیلو (قیمه ای خرد شده)
  • پیاز - ۱ عدد درشت (نگینی خرد شده)
  • ادویه پلویی - ۱ قاشق غذاخوری
  • زعفران ساییده - ۱ قاشق چایخوری
  • کره - ۱۰۰ گرم
  • نمک - به میزان دلخواه

طرز تهیه:

ابتدا در قابلمه ای روغن را گرم می کنیم و پیاز را در آن تفت میدهیم تا شفاف شود. سپس گوشت را می ریزیم و تفت می دهیم تا آب آن کشیده شود. در آخر ادویه را می افزاییم و کمی تفت میدهیم بعد ۴ لیوان آب به گوشت اضافه می کنیم و با حرارت ملایم آن را نیم پز می کنیم.

در این مرحله، لوبیای خیس خورده و هویج خلال شده که از قبل تفت داده ایم را به گوشت اضافه می کنیم. در پایان، زعفران و نمک را می ریزیم و می گذاریم تا آب آن تمام شود. توجه داشته باشیم که لوبیاها له نشود. سپس مواد را لابه لای برنج آبکش کرده در قابلمه دم می کنیم. پس از دم کشیدن، با کفگیر برنج را مخلوط می کنیم و در دیس می کشیم.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.