ابتدا در قابلمه ای روغن را گرم می کنیم و پیاز را در آن تفت میدهیم تا شفاف شود. سپس گوشت را می ریزیم و تفت می دهیم تا آب آن کشیده شود. در آخر ادویه را می افزاییم و کمی تفت میدهیم بعد ۴ لیوان آب به گوشت اضافه می کنیم و با حرارت ملایم آن را نیم پز می کنیم.
در این مرحله، لوبیای خیس خورده و هویج خلال شده که از قبل تفت داده ایم را به گوشت اضافه می کنیم. در پایان، زعفران و نمک را می ریزیم و می گذاریم تا آب آن تمام شود. توجه داشته باشیم که لوبیاها له نشود. سپس مواد را لابه لای برنج آبکش کرده در قابلمه دم می کنیم. پس از دم کشیدن، با کفگیر برنج را مخلوط می کنیم و در دیس می کشیم.