مواد غذایی و سوپرمارکتی

بررسی مواد غذایی و طرز پخت آن ها

مواد غذایی و سوپرمارکتی

بررسی مواد غذایی و طرز پخت آن ها

مربای زرشک

مواد لازم:

  •  زرشک تازه پیمانه لیوان دسته دار)
  •  آب (۱ پیمانه)
  • شکر (۲ پیمانه)
  • وانیل (1.8 قاشق چایخوری)
  • خلال پسته (در صورت تمایل به میزان لازم)

طرز تهیه: ابتدا شکر و آب را درون یک قابلمه که بهتر است مسی باشد (جهت خوش رنگ تر شدن) قرار داده، بگذارید قوام آید (با حرارت متوسط - کم). زرشکهای تازه را که به شکل متصل به شاخه ها می باشد پس از شستشوی کامل می توان در تهیه مربا به ۲ روش بکار برد:

1.  شما می توانید زرشکها را از محل اتصال چند تا چند تا جدا کنید به طوری که زرشک ها دمهایشان جدا نشود و مربا تهیه کنید.

2. زرشک ها را بدون هیچ اتصال اضافه ای جدا کرده، که در این صورت بایستی دقت کامل را نمائید که زرشکها پاره نشود و فرم مربا را خراب نکند که البته این روش جهت میل کردن راحت تر و بهتر است. از روش اول بیشتر در موارد تزئینی استفاده نمائید. حال پس از قوام آمدن شربت، زرشکها را به آن اضافه نمائید ۱۰ دقیقه بعد خلال پسته ها را اضافه کرده، پس از 5 دقیقه وانیل اضافه کنید و از روی حرارت برداشته، میل نمائید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.